ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Είναι πτυχιούχος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας  με εξειδίκευση στην Προσωποκεντρική συμβουλευτική και Focusing βιωματική ψυχοθεραπεία.
Υπνοθεραπευτής και μέλος του National Guilt of Hypnotist – USA

Είναι πιστοποιημένος  από τον Ε.Ο.Π.Ε.Π.  εκπαιδευτής ενηλίκων , εισηγητής βιωματικών σεμιναρίων ψυχολογίας – προσωπικής ανάπτυξης και εξειδικευμένος στην Ιατρική Ψυχολογία από το Εθνικό Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα συστήματα Ενεργειακής ψυχολογίας και ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων  – E.F.T. (τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης) – Pranic healing (θεραπεία ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου), Healing codes (κώδικες θεραπείας), Body mirror healing system , Theta healing,  Συστημική αναπαράσταση, Σωματικά επικεντρωμένη θεραπεία gestalt, Ψυχόδραμα,  καθώς και σε τεχνικές Νοητικής και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, silva method , insight κ.α.

Είναι υπεύθυνος της Start Life στη Θεσσαλονίκη,  η οποία διοργανώνει και φιλοξενεί ποικίλα πιστοποιημένα σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας , προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικών θεραπειών με εισηγητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που αφορούν το ευρύ κοινό αλλά και επαγγελματίες.

Συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ιδιωτικούς φορείς, ιδιωτικά σχολεία και εθελοντικούς οργανισμούς στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του δυναμικού τους αλλά και στο ευρύ κοινό, σε θέματα ψυχολογίας, προσωπικού προσανατολισμού και  καλλιέργειας νοητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης.
Είναι εισηγητής του μοναδικού ολοκληρωμένου προγράμματος στη προσωπική ανάπτυξη που διεξάγεται  με επιτυχία στη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης,  καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Είναι υπεύθυνος  στα προγράμματα Ψυχολογίας στο Κέντρο επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης της ΧΑΝΘ.

Συνεργάζεται με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, δίνοντας διαλέξεις σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα σε θέματα ψυχολογίας.

Έχει φιλοξενηθεί σε διάφορες εκπομπές στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Μέλος της  Ελληνικής Προσωποκεντρικής και βιωματικής εταιρείας.
Μέλος του  European Associations for Person-Centred and Experiential Psychotherapy and Counselling (NEAPCEPC)
Μέλος της ευρωπαϊκής εταιρίας ψυχοθεραπείας (ΕΑΡ)

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας με ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής – ψυχοθεραπείας , υπνοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Leave a Comment