ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ

Γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα και διαμένει στον Χολαργό, ενώ η καταγωγή της είναι από την Στυλίδα και τις Ράχες της Φθιώτιδας. Αποφοίτησε από Ιδιωτικό Λύκειο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλο το 2006. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και ΜΜΕ με τα οποία ασχολείται ενεργά από το 2006. Είναι ενεργή δημοσιογράφος του ΑΡΤ (πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ), ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού ΑΡΤ FM 90,6. Είναι υπεύθυνη και αρθρογραφεί στα τοπικά site Βόρεια Γειτονιά και polis news  καθώς και στο πανελλαδικό site Άλλη Ματιά.

Στο παρελθόν αρθρογραφούσε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Α1, στα περιοδικά Νέμεσις και Απόδραση,  στην τοπική εφημερίδα Έρευνα Καλλιθέας, στο τοπικό site Παπάγου Πολιτεία και ήταν υπεύθυνη στο site alpha1news.

Τηλεοπτικά έχει συμμετάσχει σε δελτία ειδήσεων, οικονομικές, πολιτικές, ψυχαγωγικές εκπομπές και εξωτερικά ρεπορτάζ. Ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν οι τηλεοπτικές εκπομπές «Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά», «Χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη»,  «Γεγονότα», «Μπροστά στις εξελίξεις», «Εκ- Κεντρικό Δελτίο», «Με την δύναμη των αριθμών», «Αιρετικά» και οι ραδιοφωνικές εκπομπές όπως «Καθημερινή ενημέρωση»,«Με την ματιά της τίγρης», «Είπα και ελάλησα», «Ν@μαστε», «Άλλη ματιά στην Ενημέρωση».

Παράλληλα διατέλεσε υπεύθυνη γραφείου τύπου του Λ.Α.Ο.Σ (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός) και της Νεολαίας του Λ.Α.Ο.Σ. (ΝΕ.Ο.Σ.) καθώς και αντιπρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. μέσω από την οποία έχει συντελέσει πλούσιο κοινωνικό έργο.  Σήμερα κατέχει την θέση της προέδρου της ΝΕ.Ο.Σ.

Από τον Ιανουάριο του 2014 έως σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και έχει κάνει σημαντικές παρεμβάσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Ήταν μαζί με την ΝΕ.Ο.Σ. βασική εισηγητής για την αύξηση του ηλικιακού ορίου από 30 σε 35 έτη για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που αφορούν τους νέους.

Τον Μάιο του 2014 ήταν υποψήφια στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. ενώ στις εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 ήταν υποψήφια στην Β’ Αθηνών.

Είναι παντρεμένη από το 2015 με τον Πέτρο Κονδώρο και έχουν δύο παιδιά.

Leave a Comment